| Nur Hidayah Salim |
Tuesday •12:09 AM • 0 comments

Hai sahabat ! selamat datang kembali ke blog saya.
Today I want story about my life .
This year 2013 is new life for me.
Im happy because I have good bestien.
And I happy with my new style ^^
Erkk , okay Sorry if my English is broken xD
Hidayah still study kat SKOMAS sekolah yang TERRAMAI DI MALAYSIA Ni
TAK PERCAYA ? Pergi sana siasat ! xD
Awal tahun belum masuk new month , I means 1 februari 2013
SKOMAS dah buat Merentas Desa ^^
Masya-Allah , haritu dahlah hujan tapi main redah je .
Kenangan yang sangat tak boleh dilupakan,
Seriously sekali dlm hidup untuk kali ini
Tapi memang syokk sangat ! Sebab berjogging dan berjalan bersama bestien TERHEBAT !
Biasalah sahabat dari sekolah rendah kudd >.<
Dari darjah 5 hingga form 4 , kira-kira 6 tahun dah :D
Harapnya kami tak akan terpisah selamanya ,
Berharap Sahabat until Jannah ^^ In Shaa Allah
Ingatkan Hidayah nak pindah KV Perdagangan JB :(
Tapi TAK DAPAT :(
Tak ada rezeki mungkin, Allah itu lebih mengetahui masa depan kita ^^
Hidayah redha saja :)
Tak mengapa , masa tak dapat tuh mestilah sedih sangat kan
Sebab teringin nak duduk asrama Tapi tak dapat sedih jela
Redha dan tawakal :)
Sekolah di mana-mana sama sahaja right ?
Asalkan usaha sentiasa ada dalam diri untuk berjaya ^^
Form 4 ni Hidayah amik 9 subjek
B.Melayu, B.English, Matematik Moden, Agama, Kimia, Biologi, Add Math
Sains sukan, dan Sejarah
tu jelah subjeknya,
Ingatkan nak amik akaun dan perdagangan kat KV tapi tade rzeki
So tukar cita-cita jadi Doktor ke Nurse ke ^^
muehehe , comel je kan baju nurse or doktor ^^
In Shaa Allah kalau itu lah masa depan Hidayah ^^
Hidayah minat Add math , TAPI
hidayah tak brapa minat kimia dan bio ni poning :D
Katanya subjek membunuh kan haha
Sabar jelahh tetap kne minat .
Anyway Hidayah ada someone special yg baru :)
Muhammad Nasharuddin :)
Dia budak baru class Hidayah , seriously Hidayah tatahu nak ckp ape pasal dia :)
Sendiri tahulah ,
Yang Hidayah tahu ramai budak SKOMAS tergila-gilakan dia .
Subhanallah handsome sangat kan ciptaan-Mu
Sehingga hamba-hambamu terpikat pada hamba-Mu yg lain xD
Lagipun Hidayah tak rapat dgn dia,
Macam mana boleh tersuka dalam diam entah >.<
Astarghfirullahalazim !!!!!!!
Hmm , Sampai sini sahajalah Hidayah nak ceritakan :)
In Shaa Allah kalau ada rezeki Hidayah story lagi.
Astarghfirullahuwalakum Assalamualaikum Warahmatullahiwabarokatuh :)






PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Wanita Solehah Menjadi Pilihan Kepada Lelaki Soleh...
  • Penghijrahan Baru Bermula
  • Sebuah Pertemuan

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)