| Nur Hidayah Salim |
Ketua Editor ?
Wednesday •1:56 AM • 0 comments


Hai semua, baru-baru ni Hidayah sebuk duk edit blog olang ^^
Hidayah bukan pandai sangad tau.
Tapi boleh lah :)
Belajar dari mana ?
Hidayah belajar sendiri seluh-seluh.
Macam kak Lyssa gak right ? InshaaAllah senang
Tak ada apa yang susah di dunia ini tanpa usaha.
First Hidayah edit blog sis Hidayah Kak.Ieda
Sebab dia kata dah bosan kan guna template sama.
So Hidayah bantu dia serba sedikit.
Idea pun kami kongsi bersama.
Dia suka itu ini Hidayah hanya turut,Sebab Hidayah hanya bantu apa yg dia mahu.
Edit blog Akk Hidayah ni lebih kurang sejam lebih.
Kalau tolak-tolak lebih kurang sejam gitu.
Jadi sejam lebih sebab campur makan ^^
Mana tak nya lapar tau !
Blog dia yang sebelum ni pun Hidayah yg edit cuma tak seberapa.
Ini pun tak seberapa.
Dayah share idea dgn dia pasal Template Blogskin tu.
Sama-sama sumbang mana yang cantik mana yang simple.
Lagi simple lagi lawa kan ^^
Hasil Blog dia yang Hidayah editkan ni haa di bawah
Ni bahagian cover luar depan


Cantik kan ?
Hikhi mestilahh ^^ Hidayah katakan . heee .
Blue ? Ye biru lembut. Biru cair !
Header tu Hidayah yang buat juga guna 
Adobe Photoshope :)
Susah ? Of Course senang :)
Tak Ada apa yg susah didunia ni wahai kawanku
Yang ni pulak bahagian dalamnya :)


Comel lagi ? Haha memang ^^
Raja edit memang Hidayah lah.
Tapi kalau dah edit tu grrr, Malasnya memang mengalahkan apa. 
Edit ni boring kekadang happy kekadang.
Tuhlah hasil dari tangan Hidayah dan idea Kak.Ieda & Hidayah sendiri.

Yang ni blog kedua yg Hidayah edit
Simple! yee ! sebab lelaki punya.
Lelaki mana oleh yang terlmpau org kata apa ek ?
Terlampau meriah atau banyak benda.
Lelaki eloknya simple :)
Hidayah edit dia punya sampai 2 jam :D
Gila kan? Taktahulah Hidayah buat apa je haha
Yelah sebab semuanya Hidayah kena perah ><
Susah lah kan sebab dia jauh so Hidayah yang tolong melalui Skype sahaja berhubung :D
Hidayah lebihkan blog dia dengan berwarna Hitam
Warna Hitam sesuai sangat dengan lelaki
Simple again right?
Nak tenguk ? kay scrool ke bawah :)


Okay tu second blog yang dayah edit :)
Simple tapi biar cantik itu yang Hidayah harapkan.
Simple kalau tak kemas, semak , serabut tak lawa jugak kan
Nak baca oldest post pun tak ada semangat ^^
Hidayah harap dia suka dengan blog yg Hidayah dah edit tu :)
Kepada sesiapa yang mahukan Hidayah edit blog dia
Hidayah sedia membantu :)
Korang boleh IM Hidayah di FACEBOOK
Mention Hidayah di TWITTER
Dan !
Komen je dekat tepi SHOUTBOX dalam blog Hidayah tu kay :)
Jangan malu jangan segan
Hidayah sudi membantu.
TAPI Hidayah tak sehebat blogger yg terhebat di luar sana
Hidayah juga baru-baru mahu belajar.
InshaaAllah kalau ada rezeki apa lagi cubalah :)
Doakan Hidayah terus berkembang ^^
Sampai sini sahaja, Assalamualaikum Semua



PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Hai sahabat ! selamat datang kembali ke blog saya...
  • Wanita Solehah Menjadi Pilihan Kepada Lelaki Soleh...
  • Penghijrahan Baru Bermula
  • Sebuah Pertemuan

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)