| Nur Hidayah Salim |
Dah FREEDOM ??? HAHAHA Jangan MIMPI SAYANG.
Tuesday •2:57 AM • 0 comments



Hai hai hai. 
Btw Yaya nak ucapkan HAPPY FREEDOMMMMMM untuk batch98 hahahha.
Untungkan korang dah enjoy,
Dah bebas dari alam menyeramkan hahahha.
Untung lah dapat buat taik mata banyak2 dekat rumat lepasni hahaha
Nampak entry Yaya ? Hahahaha agak JAHAT kan ^^. 
Well siapa tak kenal Yaya. Act Yaya update entry kalini untuk BUDAK LEPASAN PMR iaitu 
BATCH 98 ni.
Haaa, korang boleh enjoy. TAPIIIIIIIIII jangan enjoy sangat tau :D
Korang punya bebas PMR tu seumpama bebas dari FINAL EXAM
Halaaa final exam yang biasa korang memain tu. Haaa :D
Seriously Yaya cakap betul. Yaya dah lepas PMR lahh Yaya tahu :D
Act jelous sebenarnya tenguk korang. Rasa nak balik ke zaman PMR tahun lepas hahahha
Papepun korang jangan enjoy. Tapi nak enjoy tu boleh lah HANYA untuk 2 bulan lebih je :D
wakakakakak. :D
Korang ingat naik form 4 nanti waktu korang HONEY MOON? Hahahah
Tunggu next year ye. Ayat " HONEY MOON " ni akan korang dengar selalu oleh cikgu2 xD 

Hahahah cikgu acah je cakap
" lepas PMR korang nk tidur pepuas ke, nak main ke , terpulang !!!!"
Naik form 4 korang akan dengar ayat ni pulak 
" Naik form4 bukan mcm form3, korang jangan nak malas, memain ingt SPM tahun depan "
Hahah so? Untuk 2 bulan lebih ni enjoy lah pepuas ye. :D
Tahun depan korang lagi sengsara bertemu dengan SUBJEK2 MEMBUNUH.
Terutama subjek SAINS TULEN, SAINS ELEKTRONIK dan sebagainya.
Subjek tu lagi BAHAYA daripada8 subjet yang korang hadapi tahun ni.
Walaupun UJIAN subjek tu tetap macam !@#$%^& Haaaa kau :D
Korang PMR senang je kan A,B,C,D bulat bulat je hahaha.
Form 4 nak jumpa A,B,C,D susah oi. Banyak struktur.
Lagi banyak korang kena HAFALLLLLLLLLLL !!!!!!
So tahun ni enjoy rileks kan otak,
Standby tahun depan untuk perah otak gila gila ye ^^

Haaa nak share sikit Matematik form4 ada ayat tau :D
Form 1,2,3 ada ayat ? Tadekann hahaha. Math form4 korang akan jumpa jawapan 
yang berayat . Tapi jangan risau InsyaAllah senang je :D
Asalkan awal-awal belajar tu korang focus je kayy.
Jangan memain tau bila dah masuk awal tahun depan (form4)
Kalau korang memain, Korang akan tertinggal dan susah nak kejar semula.
Lain lah kalau korang ni GENIUS GILA kan hahahah.
Dan tak mustahil korang boleh score smua subjek dalam PMR.
Korang akan score juga semua subjek form4 nanti.
Belajar mana ada makin senang kan. Semuanya makin susah.
Nak taknak terima je okayy.

Act yaya bukan nak NASIHAT or CERAMAH hahaha. 
Yaya nak bagitahu awal-awal je,
Sebabnya Yaya ni bekas budak PMR.
Dan disebabkan Yaya dah form4 dan akan menduduki SPM pada tahun 2014
Yaya rasa masa ni putar sekejap je. 
Debaran PMR masa masuk dewan tu terasa lagi tak hilang hahahha.
Padahal benda tu tahun lepas.
Macam tulah korang akan rasa pada tahun hadapan.

Ni baru Yaya nak nasihat.
Enjoy enjoy juga, tapi kena ingat makin kita kehadapan makin susah cabarannya.
Jika kita MALAS kita akan DITINGGALKAN.
Jika kita RAJIN kita sentiasa BERSAMANYA memperoleh KEJAYAAN.
Korang bebas 2 bulan ni je. :)
So gunakan masa 2 bulan untuk rileks pepuas ye, 
Tahun depan jangan memain.
Karang menyesal macam Yaya ni hahahahaha.
Nak amik FINAL EXAM pun lebih kurang 3/4 MINGGU tau . Haaaa
Lama tak ? Kan ! Korang setakat 5 hari je. Haiyaaa apa susah ? :D
Hahaha, so tunggu tahun hadapan baru korang tahu seksanya kami.
Kami pulak TAK SABAR nak tunggu hari pembebasan pada TAHUN HADAPAN :D
Sekejap je masa ni. Papepun HAPPY FREEDOM OUHHH :D
Ikhas dari : Nur Hidayah Salim 

Pelajar SMK.Kota Masai.


PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Perbezaan Antara Rukun ISLAM dan Rukan IMAN antara...
  • Kelebihan dan Keistimewaan Hari Jumaat
  • Tanda-tanda saka di dalam badan.
  • Final Exam !!!!!!! Dunia Bloggg ???
  • Cara Untuk Meninggalkan Maksiat
  • Ketahuilah 18 Sebab Jin Merasuk Manusia
  • Cinta Remaja ? Apa yang kurang lagi ye ?
  • Bersyukurlah kita sebagai KAUM HAWA
  • Mahu Berhijrah? Tak Kuat? Ana ada 10 Tips
  • Cinta Selepas Nikah

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)