| Nur Hidayah Salim |
Final Exam !!!!!!! Dunia Bloggg ???
Monday •10:13 PM • 4 comments

Heyyo !! Hai hai hai hahahha 
Okay harini Cik Yaya tak ada artikel. Bukan tak ada. Ada je tapi Cik Yaya nak update pasal diri Cik Yaya kejapp yee ^^. Tak salah kan. Haa ni blogg Cik Yaya yang punya.
Firstly, jujur blog ni lama dah ditinggalkan. Kesian kan ... 
Tapi tak kesian rasanya :D ... Haa ... Cik Yaya sambung entry harini.
Tergerak hati nak aktif balik dalam DUNIA BLOG ni sebab Cik Yaya dah kesunyian. Cik Yaya
Tak tahu nak buat ape dekat rumah ni. Asyik Wechat ! Wechat ! Wechat !!!!!!
Arghhhh !! Euwwwww !!! Bosan tahu tak !!! Korang tak bosan ker?
Korang ingat tiap hari Yaya muncul kat wechat korang tu Yaya tak bosan ?? tak jemuu ??
Hahhaha pelissss kayy, Dah muakk tau tiap hari pandang telefune tu sampai kena bebel dengan si Ayahanda
Tapi buat pekak lah kn.
Sejak munculkan balik diri ni dalam Dunia Blogg rasa happy je. 
Sebab? Sebabnya Yaya suka edit blogg, suka ubahsuai sendiri. Rasa warna warni hidup Dunia Blog ni.
Ceria je hidup, tak ada bosann, kekadang bila dah masuk Dunia Blog ni berejam tau Yaya depan computer 
Menghadap blogg, ada je idea yg nak dibuat nak bagi blog tu cantik. 
Hahaha, heyy siapa tak nak blogg cantik kan. Blogg cantik orang pandang pun happy.
Dulu blogg ni BURUKKKKKK !!! BERATTTTTT !!!
Haa berat blog ni kalah berat Yaya hahahah. *tipu sunat tak apa* :D
Dan sejak masuk Dunia Blogg ni juga hidup busy je nak edit !! editt !! dan edittt !!
Hahah sehinggakan Wechat tu dah tak terlayan. Hahahah padan muka kau !! haaaaaa
Kekadang sejak rajin berblogging ni, Orang hantar wechat Yaya balas lembap kudd.
Sampai ada yang MERAJUK, BALAS LAMBAT yang TAK REPLY terus pun ada hahahha.
Teruk kan !!! xD tapi Yaya tak kisah sebab Dunia Blog sentiasa ada untuk Yaya . Yeahhhhh !!!! ^^
Bloggg segalanya untuk Yaya, Untuk Yaya cari Kasih hahahah, Kongsi Ilmu, dan blahh blahh blahh xD.

Tapi !!!!!!

Ada sesetengah mengatakan " Eeeee !! Blogg ni bosan !! "
Ada juga yang mengatakan " Heleyyy , Skema je yang ada blogg ni, TAK MAJU langsung ! "

Haaaa, mcm nak sepak sepak je siapa ckp macam tu ! 
Cuba lah kalau korang minat sesuatu perkara walaupun bgi org lain benda tu " ERKKKK "
Tapi tetap korang tak fikir kan apa cakap orang. Haaa mcm tu lahh Yaya hahahha
Blogg ni selain boleh kongsi ilmu, kongsi maklumat, cari maklumat and everything.
Blogg ni pun boleh buat duit tau, Haaa haaaa korang tak tahukan ?
Yeahhhh !! sbb korang ingat blogg ni zaman purba punya, Hahahah kisah pulak aku nak ckp ape.
Ramai dah cari duit tambahan melalui blog tapi takdelah sekelip mata duit tu dtgg.
Tunggulah amik masa yang lame, If korang sabar rezeki pasti melimpah yaww ^^.
Ramai dahh blogger-blogger yang mendapat rezeki daripada blogg ni jugalahhh.
Tak payah buat pape pun, kerjanya senang je, duduk depan computerm laptop or whatever.
Update entry tiap hari, Letak iklan dalam blog, tiap hari buat mcm tu mashukkkk lah duitnya :D
Tak percaya? Hahaha terpulangggg malas nak bebel panjang.
Papepun aku akan teruskan hidup aku dengan DUNIA BLOG :)


Alright now Cik Yaya nak cerita pasal Final Exam !
Haaa student selalu benci kalau dengar ayat tu perkataan tu. Yerrr termasuk Yaya !!!!! hahahha
Final exam esuk wehhh ! ESUKK !!!!! 
Bukan minggu depan bukan bulan depan dan bukan bukan depan hahah.
Kejap je pejam celik pejam celik eahhh dah Final hahahaha.
Serabut otak Yaya nak baca buku satu buku tu xD .
So last minute baca mana yg penting jerrr, hahahaha
Search Atok Google cari soalan-soalan dari negori lain. :D
Dari situ senang sikit tahu soalan apa selalu dikeluarkan right ?
Nak exam tak bolehh stress- stress tapi Cik Yaya tetap Stressss !!! hahahha.
Harapnya berkat doa dan baca buku sebelum ni memberi berkat lah yee dopp ? :D


Hahaha malam ni tidur dengan buku lah aku jawabnyaaa. Taknak tidur dengan sesiapa. 
Cukup buku menemani aku hahahah .
Bak kata Teacher Rashidah " Awak nak ingat sebelum tidur baca then letak bawah bantal "
Hahahaha, nanti malam bukan aku hempap buku, buku hempap muka aku :D
Heleyyy korang pun selalu buatkan jangan tipu ouhhh ;D

Okay Papepun Cik Yaya mintak restu dari korang doakan Yaya esuk ea jawab dengan mudah dan tenang.
Dan semoga apa yang Yaya pelajari selama 9 bulan tak sia-sia lah hendaknya :D
Dan Good Luck jugak kepada kengkawan yg lain 
Yang bakal menduduki Final Exam pada minggu hadapan .
Yang adik-adik Form3 ni Good Luck untuk PMR esuk ! INGAT !!
Korang batch terakhir tau dan jgn sia-siakan 3tahun korang hihikk ^^


Sampai sini sahaja okay hihikk
Created by : Cik Yaya (nurhidayahsalim)




PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Cara Untuk Meninggalkan Maksiat
  • Ketahuilah 18 Sebab Jin Merasuk Manusia
  • Cinta Remaja ? Apa yang kurang lagi ye ?
  • Bersyukurlah kita sebagai KAUM HAWA
  • Mahu Berhijrah? Tak Kuat? Ana ada 10 Tips
  • Cinta Selepas Nikah
  • Setiap apa jua ujian padti ada HIKMAH
  • SAHABAT
  • Ketua Editor ?
  • Hai sahabat ! selamat datang kembali ke blog saya...

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)