| Nur Hidayah Salim |
Wish Selamat Hari Raya AidilAdha Too
Sunday •9:27 PM • 6 comments

Hai hai kepada blogger, kawan-kawan dan stalker sekalian :D
Harini Yaya rajinn nak update entry pasal 
" WISH SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA TO. . "
Haha mcm tkde kejer je kan ?
Tapi lagi tade kejer korang duk wish bebanyak mesej kat semua orang haha :D
Sorry jangan marah. Yaya malas nak hantar kat semua orang
Nanti handfune Yaya hang, Haa baik Yaya update je blog kan lagi senong :D
Tak gitu keh ? hehe
Mesti korang tengah sebuk potong bawang semua, beli belah cari lauk kan.
Esuk sudah pun Hari Raya AidilAdha. Tapi terasa mcm AidilFitri haha
Cukup lertuu yee raya je. Raya aidiladha pun ta rase sbb dpt cuti 2 hari je haha.
Ape kesss cikgu? haha

T U J U A N yaya nak mintak maaf kepada LEMBU, KAMBING , 
Sebab esuk kene sembelih :D
Hahah ehh salah :D, Okay kayy Yaya nak mntk maaf kepada semua orang ye :)

Yaya nak wish kepada SEMUA KAWAN yaya yg dh kenal lama terutama kepada
Nabiha, Piqa, Nasrin, Aina, Izzati, Fatin, Zana, Pina, Fifa, Jiana
Halim, Epie, Epul, Din, Shiha, Azraie, Syazan, Amal,Shah, Afiq, Anwar, Hisham, Shafiq, Amy, Amir
Azfar, Haziq,
dan kepada kawan2 yg Yaya tak ingat MAAF .
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA ye ^^

Yaya nak wish kepada SEMUA BLOGGER terutama kepada
Blogger Kak Sheila Salim,Kak Syiera,Kak Nik Ainaa, Kak Tasha, Arina, Kak Lyssa,
 Abg Ben, Abg Eraz, Abg Apit, Abg Firoz, Yumida, Ieta, Mama dan seterusnya ye :)
Maaf siapa yang tak ade myb sbb Yaya tak kenal sgt n tak bpe nk ingat hihi.
Tapi Yaya wish SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA juga kepada
PENGUNJUNG BLOG YAYA ye ^^

Yang ni pula
Yaya nak wish kepada SEMUA FRIEND WECHAT terutama kepada
Taufik, Danny, Arif, Aliff, Kamal, Hadi, Oman, Amy, Abg Zam, Fazili, Ikhmal, Acap, Aqib, Najaa
Sya Avella, Syu, Dedeq, Fatin, Laily, Jieha, Asyiqin, Wana, Nurmala, Mia,
Dan yang tade name tu sorry ea. Yaya tak brape rpt n kenal korang semua ^^
Yaya tulis mana yang rajin atau kekadang tegur/like moment Yaya
SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA YE SEMUA
Sebenarnya ramai lagi tpi tak larat nak tulis hihi.

Dan kepada SEMUA yang MENGENALI Yaya ye :)
Yaya ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA
Jaga keselamatan diri dan sebagainya ye.
Semoga BAHAGIA di samping KELUARGA.




PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Dah FREEDOM ??? HAHAHA Jangan MIMPI SAYANG.
  • Perbezaan Antara Rukun ISLAM dan Rukan IMAN antara...
  • Kelebihan dan Keistimewaan Hari Jumaat
  • Tanda-tanda saka di dalam badan.
  • Final Exam !!!!!!! Dunia Bloggg ???
  • Cara Untuk Meninggalkan Maksiat
  • Ketahuilah 18 Sebab Jin Merasuk Manusia
  • Cinta Remaja ? Apa yang kurang lagi ye ?
  • Bersyukurlah kita sebagai KAUM HAWA
  • Mahu Berhijrah? Tak Kuat? Ana ada 10 Tips

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)