| Nur Hidayah Salim |
Siapa AWAK nak HALANG saya BERBLOG ?
Friday •5:00 PM • 0 comments
No hai hai !
Entry kalini Yaya rasa moody.
Tenguk tajuk pun korang mesti terfikir siapa yang Yaya maksudkan right ?
Okay Yaya sememangnya cukup benci dengan orang yg HALANG Yaya buat 
sesuatu perkara yang Yaya MINAT !
Siapa AWAK nak HALANG saya !

Fuhhh ~ panas je kat sini sebenarnya, rasa mcm nak jadi bara api dah --'
Yaya tak suka tau orang halang Yaya buat benda yang Yaya minat.
Sedangkan Yaya ? Yaya tak pernah nak halang sesiapa untuk buat sesuatu yg dia minat.
Silap besar lah AWAK marah Yaya sebab Yaya layan blogg jeh.
Yaya rasa blogg yaya ni dah lame dann Yaya lebih rapat dengan DUNIA BLOG.
Orang kat luar tak berapa nak faham Yaya.
Dunia Blog ni je faham. Sbb Yaya luahkan perasaan kat sini.
Hmmm, Blogg Yaya terpulang Yaya nk buat ape.

Kepada AWAK ! Saya nak bagitahu tolong jgn peduli ape yg saya minta.
Kalau AWAK tak suka Dunia Blog saya, awak boleh tinggalkan saya dlm dunia awak.
Simple right ? Yaya malas nak dendam, malas nak memarah.
Yaya rasa AWAK dah besar.
Dan cube AWAK fikir ape jadi kat AWAK kalau benda yang awak minat org halang.
MARAHHH ???
Yeahhh Of course ! Awak akan marah dan benci.
Dan AWAK sanggup tinggalkan dia tu untuk benda yg AWAK minat.
Begitu juga saya.

P E S A N A N    Y A Y A 
Yaya harap awak fikir balik, patutkeh awak cakap mcm tu ?
Patut ke awak bandingkan awak tu dgn Dunia Blog Yaya ni?
Bezakan awak dengan Dunia Blog Yaya.
SO tak payah nak risau sangatlahh kayy
Yaya boleh sabar dan terima selagi benda ni tak ganggu fikiran Yaya :)
Thanks You Mr Potpetttttt --'



PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Wish Selamat Hari Raya AidilAdha Too
  • Dah FREEDOM ??? HAHAHA Jangan MIMPI SAYANG.
  • Perbezaan Antara Rukun ISLAM dan Rukan IMAN antara...
  • Kelebihan dan Keistimewaan Hari Jumaat
  • Tanda-tanda saka di dalam badan.
  • Final Exam !!!!!!! Dunia Bloggg ???
  • Cara Untuk Meninggalkan Maksiat
  • Ketahuilah 18 Sebab Jin Merasuk Manusia
  • Cinta Remaja ? Apa yang kurang lagi ye ?
  • Bersyukurlah kita sebagai KAUM HAWA

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)