| Nur Hidayah Salim |
PERISTIWA BULAN OKTOBER
Monday •1:56 AM • 0 comments
Hai hai, haa harini Yaya nak cerita psal apa yang jadi semalam.
Korang perasan kan Yaya ada update moment pasal
" Fuhh terjaga, teringat peristiwa petang tadi"
Haa ade perasan kan? Kalau tak perasan pergi chek bhahaaha :D
Okayy Now Yaya nak story

Kayy macam ni.
Semalam dalam jam 5.45 petang gitu Yaya pergi toilet.
Toilet rumah Yaya tuh. Haaa tapayah tahulah kan Yaya buat ape --'
Semalam Yaya masuk toilet je tak perasan pape.
Main masuk je. Sekali nak keluar tu pehhh 
Satu langkah dari pintu toilet nak keluar tu.
Ada bunyikkkk *debekkkk* hahah mcm tu lah bunyi dia.
Lebih kurang lahh. Haaa lepastu Yaya pandang belakang 
Sekali pandang pehhhh  bapak benda hitam belakang .
Laju je dia bergerak .
Aku tak fikir pape dahhh, Ape lagi lariii je ahhh.
Gila ke perr nak tunggu ? Hahaha MEMANG TAKK AHHH.
Pastu aku pergi depan.
Story kat kakak n adek aku, kebetulan parent tade kt umah.
So ape lagi pergi lari rumah jiran suruh dia tengukkan balik .

Tak sampai 2 minit jiran Yaya pun sampai.
Dia tenguk lahh sekali tenguh pehhh Ular.
Yeahhh yang taleh blah masa Yaya ngadu kat jiran tu sampai menangis Yaya.
Gembeng tak gembeng lahh yang pntg Yaya tak pernah kena.
First time tuh fuhh T.T
Nasib baik Yaya sempat keluar tau. 
Dan nasib baik juga time Yaya keluar dia baru jatuh , Kalau tak 
Memang tak tahu jadi ape.
Hahaha kayy tu lah peristiwa yang buat Yaya FOBIA ! TRAUMA sampai sekarang :(
Nah Yaya nak tunjuk gambar ular tu.

P/s : So korang hati2 tau. Ular ni tak kira mana dia berada bila masa je,
dia boleh datang, Kata jiran ni ular Tedung --', kata Buyah Ular Muraaa. 
Yaya pun tak tahu kalau korang tahu share lah ea. 
Bebaiiii :")


PASTFUTURE
Hak Milik
Assalamualaikum, Terima Kasih singgah blog comel Yaya hihi ^^. Kalau awak semua nak berkongsi link blog sila comment di cbox tu atau pun tinggalkan sebarang comment korang di cbox Yaya. Okayy ? Salam Ukhuwah Fillah Abadan Abada. Wassalam.
Change it Mood : I'm Bored -.-
Status : Me know me cute :p ]


WALKIE TALKIE


FOLLOWERS


UPDATE STATUS


BLOG ARCHIVE;

  • Siapa AWAK nak HALANG saya BERBLOG ?
  • Wish Selamat Hari Raya AidilAdha Too
  • Dah FREEDOM ??? HAHAHA Jangan MIMPI SAYANG.
  • Perbezaan Antara Rukun ISLAM dan Rukan IMAN antara...
  • Kelebihan dan Keistimewaan Hari Jumaat
  • Tanda-tanda saka di dalam badan.
  • Final Exam !!!!!!! Dunia Bloggg ???
  • Cara Untuk Meninggalkan Maksiat
  • Ketahuilah 18 Sebab Jin Merasuk Manusia
  • Cinta Remaja ? Apa yang kurang lagi ye ?

  • HASIL KARYA

    Full Edit: Nurhidayahsalim
    Hak Milik Tegar: Cik Yaya

    Don't Copy Anything Except My Entry :)